De avontuurlijke reis naar Nong Khai

Gepubliceerd op 28/01/2023

De avontuurlijke reis naar Nong Khai begon met een knallende start toen ik op mijn Honda CBR150cc de weg opging.

De wind in mijn haren, de zon op mijn gezicht, ik kon niet wachten om te zien wat deze stad te bieden had.

Echter, mijn reis werd al snel onderbroken toen ik een lekke band kreeg. Het was een angstaanjagende gedachte, maar gelukkig was er een lokale winkel in de buurt waar een man met de hand de band er afhaalde en opnieuw opzette.

Dit was een unieke ervaring en ik voelde me dankbaar voor de hulp van deze vriendelijke man.

Na deze kleine tegenslag, besloot ik om te genieten van een heerlijke maaltijd bij een straatkraampje. De kip met rijst was heerlijk en de sfeer was ontspannen. Uitgeput van de reis besloot ik om een appartement te huren voor één dag, met een geweldig uitzicht op de Mekong rivier.

De volgende dag was het tijd om Nong Khai echt te verkennen. Ik maakte foto's van de Golden Buddha aan de Mekong rivier, een prachtige beeldhouwwerk dat een majestueuze aanwezigheid had. Vervolgens genoot ik van een heerlijke maaltijd aan de boulevard en ik bekeek verschillende winkeltjes.

Het was een unieke ervaring om Nong Khai te bezoeken en ik was blij dat ik mijn motor had genomen voor de reis. Hoewel er een kleine tegenslag was met de lekke band, maakte dat de reis alleen maar interessanter. Ik raad aan iedereen aan om deze stad te bezoeken en er echt van te genieten, inclusief een unieke ervaring zoals een lekke band oplossen bij een lokale winkel, eten bij een straatkraampje, verblijven in een appartement met uitzicht op de Mekong rivier, genieten van de Golden Buddha en de boulevard.

Foto's en video's van Thailand op mijn community pagina

juststreameveryday.nl/nieuws

juststreameveryday.nl