Mijn reis naar Hua Hin

Gepubliceerd op 28/01/2023

Mijn reis naar Hua Hin, Thailand was een onvergetelijke ervaring.

Van het genieten van de prachtige Money Beach tot het vissen op de pier van de boulevard, ik heb alles gedaan. Een van de hoogtepunten van mijn reis was het bezoeken van het 7 koningen complex. Deze tempel is een must-see voor iedereen die naar Hua Hin gaat, de architectuur en geschiedenis zijn echt indrukwekkend.

De prachtige beelden en grote Boeddha zijn een absolute aanrader om te bekijken.

Ik verbleef in een appartement dicht bij het strand, met een zwembad erbij. Het was een perfecte plek om te verblijven, de locatie was perfect en het appartement was schoon en comfortabel.

Het verblijf in dit appartement maakte mijn reis naar Hua Hin nog aangenamer. Een ander hoogtepunt van mijn reis was het bezoeken van de Wat Huay Mongkol tempel. Deze tempel is een van de meest bekende bezienswaardigheden in Hua Hin, en het was een eer om de tempel te bezoeken.

De prachtige architectuur, de grote Boeddha beelden, en de rustige sfeer maakten het een geweldige ervaring.

De reis naar Hua Hin was nog eens speciaal omdat ik het op een Honda Scoopy 110cc heb gedaan. Dit was mijn eerste keer op een scooter en ik vond het geweldig. Het was zo gemakkelijk om rond te rijden en de scooter was zo klein en wendbaar, het was een geweldige manier om de stad te verkennen.

In het algemeen was mijn reis naar Hua Hin een van de beste reizen die ik ooit heb gemaakt. De prachtige stranden, de indrukwekkende tempels, en de leuke activiteiten maakten het een onvergetelijke ervaring. Ik raad iedereen aan om Hua Hin te bezoeken, het is een prachtige plek met zoveel te zien en te doen.

Foto's en video's van Thailand op mijn community pagina

juststreameveryday.nl/nieuws

juststreameveryday.nl