Mijn trusty Honda Scoopy

Gepubliceerd op 28/01/2023

Op een zonovergoten zondag besloot ik, op mijn trusty Honda Scoopy, een dagje uit te gaan.

Mijn eerste stop was bij een lokaal Thais restaurant waar ik me tegoed deed aan een heerlijke lokale soep. De verse groenten en lokale specerijen maakten deze soep tot een waar feestje in mijn mond. Het was al vroeg in de ochtend en de warmte begon al flink te voelen, dus ik besloot om naar het zwembad te gaan om af te koelen.

Terwijl ik ronddobberde in het water, kon ik alleen maar genieten van het prachtige uitzicht en de warme zonnestralen op mijn huid. Na een paar uurtjes zwemmen was het tijd om mijn shop-schatkist te vullen.

En wat voor een geweldige schatkist het werd!

Eerst was het tijd voor wat nieuwe kleding, want als je al een prachtige dag hebt, moet je er ook nog eens goed uitzien.

Daarna ging ik op zoek naar souvenirs en aandenkens. En jawel hoor, op weg naar huis kwam ik langs een klein, authentiek kraampje waar ik een prachtig boeddhabeeldje vond, dat perfect zou passen in mijn huis. De verkoper vertelde me dat het beeldje speciaal voor mij gemaakt was. Dit maakte het voor mij zeer speciaal.

Na deze aankoop begon ik aan mijn terugreis naar huis, met het beeldje veilig opgeborgen in mijn tas. Mijn nieuwe kleding, mijn prachtige boeddhabeeldje en de herinnering aan deze geweldige dag maakten dat ik me een echte winnaar voelde.

Foto's en video's van Thailand op mijn community pagina

juststreameveryday.nl/nieuws

juststreameveryday.nl