Mijn avontuur in Thailand begon in 2015

Gepubliceerd op 28/01/2023

Mijn avontuur in Thailand begon in 2015, toen ik voor het eerst naar het land reisde.

Mijn bestemming was het eiland Koh Samui en ik was ontzettend enthousiast om te zien wat het te bieden had. Vanaf het moment dat ik aankwam, was ik onder de indruk van de prachtige tempels die het eiland rijk was.

Wat Plai Laem, Wat Phra Yai en Wat Ratchathammaram waren mijn favorieten en het bezoeken van deze tempels was een hoogtepunt van mijn verblijf op het eiland.

Ik verbleef 10 dagen op het eiland in een tent, wat voor mij een unieke ervaring was. Het was geweldig om zo dicht bij de natuur te zijn en de geluiden van de golven te horen terwijl ik sliep. Na die 10 dagen besloot ik om een bungalow te huren en zo ben ik in totaal 1 maand op Koh Samui verbleven.ย De bungalow was comfortabel en had alles wat ik nodig had, het was een perfecte plek voor mij om te verblijven.

Ik heb veel tijd doorgebracht met het verkennen van het eiland, genietend van de prachtige stranden en de ontspannen sfeer. Ik heb ook veel geleerd over de lokale cultuur en gewoontes, en het was geweldig om zo dicht bij de lokale cultuur te zijn. Ik heb diverse scooters gehuurd waaronder een Honda PCX150cc en een SYM400i waarbij ik het eiland heb verkend.

Na mijn verblijf op Koh Samui besloot ik om mijn avontuur verder te zetten. Dit keer besloot ik om met de bus naar Udon Thani te reizen. De busreis was comfortabel en ik had de gelegenheid om het prachtige landschap te zien terwijl we onderweg waren. In Udon Thani aangekomen, verkende ik de stad en haar omgeving. Het was geweldig om de tempels en de lokale markten te bezoeken en de lokale gerechten te proberen. Het was een unieke ervaring voor mij om zo dicht bij de lokale cultuur te zijn en een echt gevoel te krijgen voor het land.

Vanuit Udon Thani besloot ik om mijn reis verder te zetten naar Chiang Mai. Dit was een prachtige stad met veel te bieden, ik ben in totaal 2 weken in Chiang Mai verbleven en heb genoten van mijn tijd daar.

Foto's en video's van Thailand op mijn community pagina

juststreameveryday.nl/nieuws

juststreameveryday.nl